ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Καλλυντικά

Εταιρεία: Intermed
Kαθημερινή οδοντόπαστα.. H Unisept Implants Toothpaste είναι μια καθημερινή οδοντόπαστα ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση. Προορίζεται για χρήση από άτομα με οδοντικά εμφυτεύματα και βοηθά στην καθαριότητα της περιοχής γύρω από τα εμφυτεύματα. Δεν συμβάλει στην οξείδωση των εμφυτευμάτων λόγω ..
9.05€
Χωρίς ΦΠΑ:7.30€
Εταιρεία: Intermed
Oδοντόπαστα καθημερινής χρήσης κατάλληλη για ομοιοπαθητική.. H Luxurious Homeopathy Dental Care είναι μια οδοντόπαστα καθημερινής χρήσης κατάλληλη για ομοιοπαθητική. - Eνισχύει φυσικά την αντιμικροβιακή άμυνα της στοματικής κοιλότητας και προστατεύει από την πλάκα - Περιέχει ειδικά εκχυλίσματα ..
4.84€
Χωρίς ΦΠΑ:3.90€
Εταιρεία: Intermed
Kαθημερινή φθοριούχος οδοντόπαστα για την οδοντική υπερευαισθησία.. H Luxurious Sensitive Dental Care είναι μια καθημερινή φθοριούχος οδοντόπαστα για την οδοντική υπερευαισθησία. - Περιέχει παράγοντες απευαισθητοποίησης των δοντιών - Προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο και την ευαισθησία στ..
6.08€
Χωρίς ΦΠΑ:4.90€
Εταιρεία: Intermed
Oδοντόπαστα καθημερινής χρήσης κατάλληλη για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.. H Luxurious Pregnancy Dental Care είναι μια οδοντόπαστα καθημερινής χρήσης κατάλληλη για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. - Καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα - Δυναμώνει την αδαμάντινη - Απομα..
5.58€
Χωρίς ΦΠΑ:4.50€
Εταιρεία: Intermed
Oδοντόπαστα καθημερινής χρήσης με ασβέστιο και φθόριο κατάλληλη για διαβητικούς ασθενείς. H Luxurious Diabetics Dental Care είναι μια οδοντόπαστα καθημερινής χρήσης με ασβέστιο και φθόριο κατάλληλη για διαβητικούς ασθενείς. - Εφυγραίνει τον στοματικό βλεννογόνο και ανακουφίζει από ερεθισμούς - ..
5.46€
Χωρίς ΦΠΑ:4.40€
Εταιρεία: Intermed
Oδοντόπαστα για καθημερινή χρήση με ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες. H Luxurious Whitening Dental Care είναι μια οδοντόπαστα για καθημερινή χρήση με ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες. - Λευκαίνει τα δόντια απομακρύνοντας αποτελεσματικά τις επιφανειακές δυσχρωμίες - Δυναμώνει την αδαμαντίνη - Α..
4.84€
Χωρίς ΦΠΑ:3.90€
Εταιρεία: Intermed
Oδοντόπαστα καθημερινής χρήσης.. Η Luxurious Family Dental Care είναι μια οδοντόπαστα καθημερινής χρήσης με φθόριο και ασβέστιο. - Καταπολεμά Πλάκα - Χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί Βούρτσισμα των δοντιών με Luxurious Family Dental Care το πρωί και το βράδυ καθώς και μετά από κάθε γεύμα,..
6.08€
Χωρίς ΦΠΑ:4.90€
Εταιρεία: Intermed
Oδοντόπαστα για καθημερινή χρήση με ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες.. Η Luxurious Black Dental Care είναι μια λευκαντική οδοντόπαστα ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, καθώς περιέχει ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επαναφέρουν και διατηρούν το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών χαρίζ..
11.78€
Χωρίς ΦΠΑ:9.50€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)