ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Τρόπος & Κόστος Αποστολής

Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier)

To medibeautyplus.gr συνεργάζεται με τις εταιρίες SPEEDEX & ΓΕΝΙΚΗ Ταχυδρομική για την αποστολή των παραγγελιών στην επιθυμητή διεύθυνση. Κατά την έξοδό σας στο ταμείο θα σας δοθεί η δυνατότητα επιλογής της courier που προτιμάτε ( η προ-επιλογή είναι η εταιρία SPEEDEX).

 

Το κόστος μεταφορικών είναι 2,48€ με ΦΠΑ - χωρίς υπηρεσία αντικαταβολής.

Για αντικαταβολή υπολογίζετε επιπλέον 2,48€ με ΦΠΑ.

Όλα αυτά για παραγγελίες αξίας έως 39€, καθώς στο medibeautyplus.gr απολαμβάνετε δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40€ πανελλαδικά και ανεξαρτήτως όγκου δέματος.

 

** Για δέματα ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου, δύναται η αποστολή να πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία.  Έχοντας ως γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας ώστε το δέμα να φτάσει το ταχύτερο δυνατό σε άριστη κατάσταση, ο υπεύθυνος της αποθήκης θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για αποστολή με μεταφορική εταιρία χωρίς να χρειαστεί εκ μέρους κάποια άλλη μέριμνα.

 

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα Αθηνών, οδός Φειδιππίδου 45, ΤΚ 115 27

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα της Neodent A.E στην Αθήνα, στο ισόγειο της οδού Φειδιππίδου 45, ΤΚ 115 27 κατά τις ώρες 9 πμ έως 16.00 μμ.  Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας συστήνουμε να σημειώσετε στα σχόλια και ένα εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο 2 ωρών που θα θα είναι βολικό για την παραλαβή του δέματός σας.

 

Παραλαβή από το κατάστημα Courier

Επιλέγοντας "Παραλαβή από το κατάστημα Courier" το δέμα σας θα κρατηθεί στις αποθήκες της επιλεγμένης courier και δεν θα δοθεί προς παράδοση σε διανομέα. Με τον τρόπο αυτό, συλλέγετε εσείς το δέμα, μεταβαίνοντας στο κατάστημα της περιοχής σας.


Παραλαβή από το εργοστάσιο (Θεσσαλονίκη, Neodent A.E. Στροφή Νεοχωρούδας)